Boligvelger & pris Nyhetsfeed Bildegalleri

3D-illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Avvik kan forekomme i fasadeuttrykk og uteområde, se egen utomhusplan.

TENK, EN BYLEILIGHET DER ALT ER NYTT!

Følelsen du får når du flytter inn i en helt ny leilighet, den er uslåelig.

Mange som flytter til Stavanger Øst, kjøper brukt og bruker massevis av tid og penger på fiksing, oppussing og ombygging før de har et hjem der alt virker og ser bra ut. I Fargehusene flytter du rett inn og kan nyte tilværelsen fra dag én, helt uten å svinge malerpenselen. Det er lagt opp til et samstemt materialvalg, med blant annet enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom. Du får også mulighet til å påvirke endelig resultat, som å velge tre ulike farger på veggene uten ekstra kostnader. Og kjøkkenet fra Sigdal, der kan du velge mellom hele 15 farger på frontene – uten pristillegg.

SIGDAL UNO PALETT

VELG DEN FARGEN DU LIKER BEST PÅ DITT NESTE KJØKKEN!

LYSE & ALTIBOX

For å gjøre det enkelt for deg, og samtidig sikre at du får god strømavtale fra dag én, sørger vi for at du automatisk får strøm fra Lyse via strømavtalen Lyse Spotpris. Det er ingen bindingstid på denne avtalen, og du står alltid fritt til å velge blant ulike strømtilbud fra Lyse eller andre leverandører. Den nye leiligheten din blir dessuten varmet opp med fjernvarme, som er spillvarme fra avfallsforbrenning. 100 % klimanøytral og kortreist energi.

Vi har valgt Lyse og Altibox som leverandører av energi- og bredbåndstjenester til Fargehusene. Dermed får du en trygg, grønn og enkel hverdag i din nye bolig.

Fargehusene er utviklet av Base Bolig og DARK Arkitekter.

BASE BOLIG, NIELS JUELS GATE 50 4008 STAVANGER
COPYRIGHT © Fargehusene bolig AS

Klikk her for å se alle Base-prosjekter

Utvikling, design og innhold: ENSIGN